book cover

Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2

Kmiołek-Gizara, Anna, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 2017.

Gastronomia, Technologia żywności, Podręcznik

Author
Kmiołek-Gizara, Anna
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2
ISBN
978-83-02-16782-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
2017.
Volume
191 stron :
Dimensions
25 cm.
UDC
(075.3-021.66)
664
Object passwords
Gastronomia
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Na stronie tytułowej i okładce: Reforma 2017.
Bibliografia, netografia na stronie 184.
Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.
020
%a 9788302167829
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 664
100
%a Kmiołek-Gizara, Anna
245
%a Podstawy gastronomii i technologii żywności : %b podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. %n Cz. 2 /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2017.
300
%a 191 stron : %b ilustracje, fotografie ; %c 25 cm.
500
%a Na stronie tytułowej i okładce: Reforma 2017.
504
%a Bibliografia, netografia na stronie 184.
521
%a Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.
650
%a Gastronomia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 978-83-02-16782-9